Μπισκότα με κομμάτια σοκολάτας και μέλι

20170806_112500

Υλικά:

250γρ βούτυρο(σε θερμοκρασία δωματίου)

5 κ.σ. γεμάτες μέλι

3 κούπες αλεύρι

1 αυγό (σε θερμοκρασία δωματίου)

100 γρ. κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια

1 βανίλια

1 κ.γ. μπέικιν

1 κ.γ. σόδα

1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού

20170806_112415

Εκτέλεση:

1. Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο πολύ καλά.

2. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα αυγά μαζί με το μέλι και τα χτυπάμε για 2 λεπτά.

3. Ρίχνουμε σιγά σιγά  και το αλεύρι, χτυπώντας μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα , όχι πολύ σφιχτό.

4. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά μας, ανακατεύουμε με το χέρι μας πάρα πολύ καλά.

5. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220 βαθμούς κελσίου.

6. Με τον πλάστη ανοίγουμε ένα χοντρό φύλλο και με ένα κουπ πατ κόβουμε τα μπισκότα σε ότι σχήμα θέλουμε.

7. Αραδιάζουμε τα μπισκότα μας σε ένα ταψί, και τα ψήνουμε για 15-20 λεπτά, ψηλά στον φούρνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*